Essential
oils

There is an oil for that

Waar

verlang jij naar?

Hoe we in het leven staan, is ook hoe het leven zich aan ons laat zien. Onze frequentie is de basis voor hoe we ons leven ervaren. Dat wat zich aan buitenkant laat zien, reflecteert ons innerlijk -en andersom.  Sinds drie jaar ervaar ik een diepe passie voor essentiële oliën en de invloed die ze hebben op mijn innerlijke wereld en frequentie, transformationeel..

dōTERRA olie is niet alleen voor mij een antwoord, maar ook voor velen op me heen. Er is een olie voor elke uitdaging en elk verlangen. Het klinkt makkelijk en dat is het ook. Eeuwenoude wijsheid voor hedendaagse balans.

dōTERRA is daarnaast een gepassioneerde aanvulling op mijn business,  waar ik onbewust naar verlangde. Ik heb respect voor alle briljante producten van moeder natuur die ik dagelijks gebruik. Deze ervaringen en de -wereldwijde- ontmoetingen met prachtige vrouwen zijn weldadig and pure joy.  

Essentiële oliën

Aromatherapie is -ook al is het trending- niet nieuw, maar dateert van ver terug. Het is al eeuwenlang bekend dat we ondersteuning en genezing kunnen halen uit de natuur. Essentiële oliën zijn de essentie van een plant in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant.

Essentiële olien kennen zonder uitzondering een hoge frequentie. Hiermee kunnen we ze gebruiken om evenwicht te creëren en onze eigen vibe te verhogen. Menselijke cellen lijken erg op de cellen van een plant. Essentiële oliën kunnen onze cellen helpen bij het opnieuw bereiken van homeostase, ons natuurlijke evenwicht. Dit evenwicht aan de binnenkant zorgt ook voor evenwicht in onze buitenwereld.

“Een van de beste investeringen ooit   voor ons gezin”

Ik werk niet alleen met dōTERRA olie vanwege de beste kwaliteit, maar zeker ook om het respect en de energie die dōTERRA investeert in de boeren, destilleerders en gemeenschappen hierachter evenals de natuur en duurzame productie.

Met me samenwerken

Wil je mij als mentor?

De producten van dōTERRA worden verkocht via netwerkmarketing, iets wat voor sommige mensen even wennen is. Een nieuwe manier van zakendoen dan ik kende uit de corporate wereld en één die ik inmiddels omarm. Een  ‘vrouwelijk’ businessmodel, want zo gericht op relatie, verbinding, elkaar steunen & vooruit brengen. Ik heb er een liefde voor ontwikkeld.

dōTERRA is de motor onder mijn business. Ik ben een solo-ondernemer, maar heb met deze business een team mogen creëren waar respect, humor, groei, elkaar steunen en de mix van voeten op de vloer met een vleug spiritualiteit de kern is. Het bouwen van een business is ‘supposed to be fun’ en dat is het. Betekenisvol, leuk en voedend voor iedereen die erbij betrokken is.

Ik ben een leider, coach en heb inmiddels een duidelijk begrip van de structuur, de strategie en de belangrijke details. Ik ben creatief, zit vol ideeën en vind altijd een weg en de juiste mindset. Ik ondersteun je bij het ontwikkelen van je unieke stem, je kracht en je mindset. En ik heb een goed gevoel voor de oliën en hiermee het  vermogen om je te leren welke oliën je wanneer en waarom moet gebruiken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijna 2 jaar geleden kwam ik door Anne in aanraking met de olie van dōTERRA. Ik was meteen diep geraakt door de kracht van geur. Balance was de eerste olie die ik van haar kreeg en het voelde als thuiskomen. Zo aardend/ grondend/krachtig.

Sinds ik de olie van doTerra gebruik voel ik me sterker en beter in balans op mentaal en fysiek vlak. Ik zorg beter voor mezelf en ben blijer. Heb minder pijn in mijn lijf en mensen zeggen dat ik rustiger en doeltreffender ben. Ik trek me minder aan van meningen van anderen en sta beter in het nu.

Ik ben volledig overtuigd van de werking van deze essentiële olie. Het geeft mijn leven een totale upgrade..

Marielle

 

Mijn eerste kennismaking met de pure essentiële olie was direct liefde op het eerste gezicht. Ze hebben dagelijks een waardevolle plek in mijn leven en ons gezin. Of het nu gaat om rust en helderheid creëren in het soms hectische bestaan, ondersteuning in je emotionele, mentale en hormonale balans of het verhogen van weerstand en vitaliteit: de essentiële oliën en supplementen van dōTERRA hebben mij de afgelopen 2 jaar veel gebracht.

De Essential Glow groep is een mooie community waar kennisdeling, inspiratie en ruimte voor vragen en delen van ervaringen centraal staat. Bevlogen, altijd delend en vol support op vele lagen neemt Anne ons mee. Een feest om deel van uit te maken.

Afra

 

Na een periode van chronische pijn en vermoeidheid besloot ik verder te kijken naar andere mogelijkheden om me weer goed te voelen. Ik kwam terecht bij een workshop van Anne waarin ik pepermunt olie ervoer. In een mum van tijd voelde ik me anders: meer energie dan ik lange tijd had gevoeld. Een druppel wierook vervolgens gaf me een gevoel van rust.

Ik was in lichte (positieve) shock over wat de oliën in een kort tijdbestek met me hadden gedaan en voelde me goed bij de hulp van Anne hierin, omdat het zo persoonlijk was.
De fijne en optimale energie die ze overbracht deden me besluiten de oliën in huis te halen. Naast de oliën gebruik ik tevens de supplementen. Zo blij mee.

Marieke

Hoe

te beginnen

De reis begint met het maken van de keuze voor een consumenten- account of een business-account. Beiden krijgen mijn mentorschap en begeleiding als je hiervoor kiest. Ik help je persoonlijk.

Als Wholesale Customer / consument koop je simpelweg producten voor eigen gebruik. Er worden geen maandelijkse eisen gesteld. Alleen een aanbod van verdere kortingen als je daarvoor kiest.

Als Wellness Advocate / business kun je zelf bouwen en zo je producten bekostigen. Je kunt ook gaan voor extra inkomen of je hele inkomen opbouwen vanuit de oliën. Wat je wens ook is, ik kan je helpen.

De meeste mensen beginnen hun oliereis met een inschrijvingsset. Dit is veruit de beste deal. Je kunt echter ook zelf een set samenstellen of beginnen met slechts één of enkele oliën.

Vul hieronder mijn formulier in en ik neem binnen enkele dagen contact met je op.

Ik zou graag meer willen horen over doTERRA

Ik wil graag mijn opties verkennen. Neem contact met me op