Essential Glow

regie over jouw welzijn

Vanaf het eerste moment dat ik deze essentiële oliën gebruik, nu twee jaar, voel ik me in balans, opgewekt en helder. De geuren hebben een positief effect op mijzelf en mijn gezin en zijn niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. De oliën helpen ons niet alleen om lekker te slapen, maar ook bij wondjes, griep, misselijkheid, hoofdpijn, verkoudheid, spierpijn en diverse andere dagelijkse ongemakken. Tevens ondersteunen ze focus en helpen ze bij o.a. angst, zorgen en onzekerheid.

Zorg optimaal voor jezelf met…

Pepermunt tegen misselijkheid en buikpuin. Lavendel om te ontspannen en beter te slapen. Citroen om te reinigen. Intuïtief weten we vaak wat we nodig hebben. De natuur biedt ons letterlijk ontelbare hulpmiddelen waarmee we onze fysieke, mentale en emotionele staat kunnen verbeteren.

 

…essentiële oliën uit de natuur

Ik ben super enthousiast over het gebruik van pure essentiële oliën die geen synthetische stoffen of toevoegingen bevatten. Deze worden wereldwijd gewonnen uit de zaadjes, schors, bladeren, wortels, bloemen, stelen en vruchten van planten en hebben herstellende, beschermende en afweringsversterkende eigenschappen. Met deze oliën creëer je autonomie: op een natuurlijke manier thuis voor jezelf (en je gezin) zorgdragen.

Wil jij ook

Regie nemen over jouw en jullie gezondheid?

En wil je een boost geven aan jouw zelfvertrouwen, autonomie en balans? Good for you! Voor mij één van de beste beslissingen ooit. Start je reis hier .

 

Bijna 2 jaar geleden kwam ik door Anne in aanraking met de olie van dōTERRA. Ik was meteen diep geraakt door de kracht van geur. Balance was de eerste olie die ik van haar kreeg en het voelde als thuiskomen. Zo aardend/ grondend/krachtig.

Sinds ik de olie van doTerra gebruik voel ik me sterker en beter in balans op mentaal en fysiek vlak. Ik zorg beter voor mezelf en ben blijer. Heb minder pijn in mijn lijf en mensen zeggen dat ik rustiger en doeltreffender ben. Ik trek me minder aan van meningen van anderen en sta beter in het nu. 

Ik ben volledig overtuigd van de werking van deze essentiële olie. Het geeft mijn leven een totale upgrade..

Marielle Nap

Mijn eerste kennismaking met de pure essentiële olie was direct liefde op het eerste gezicht. Ze hebben dagelijks een waardevolle plek in mijn leven en ons gezin. Of het nu gaat om rust en helderheid creëren in het soms hectische bestaan, ondersteuning in je emotionele, mentale en hormonale balans of het verhogen van weerstand en vitaliteit: de essentiële oliën en supplementen van dōTERRA hebben mij de afgelopen 2 jaar veel gebracht.

De Essential Glow groep is een mooie community waar kennisdeling, inspiratie en ruimte voor vragen en delen van ervaringen centraal staat. Bevlogen, altijd delend en vol support op vele lagen neemt Anne ons mee. Een feest om deel van uit te maken. .

Afra

Na een periode van chronische pijn en vermoeidheid besloot ik verder te kijken naar andere mogelijkheden om me weer goed te voelen. Ik kwam terecht bij een workshop van Anne waarin ik pepermunt olie ervoer. In een mum van tijd voelde ik me anders: meer energie dan ik lange tijd had gevoeld. Een druppel wierook vervolgens gaf me een gevoel van rust.

Ik was in lichte (positieve) shock over wat de oliën in een kort tijdbestek met me hadden gedaan en voelde me goed bij de hulp van Anne hierin, omdat het zo persoonlijk was.
De fijne en optimale energie die ze overbracht deden me besluiten de oliën in huis te halen. Naast de oliën gebruik ik tevens de supplementen. Zo blij mee. 

Anne spreek ik heel regelmatig, afhankelijk van wat nodig is en dat doet me goed. Naast de oliën ondersteunt ze me in m’n business en  coacht ze me waar nodig.

Marieke Haarhuis

Wil je eerst nog meer informatie?

Laat hier je gegevens achter en ik neem je de komende dagen mee 

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands