Haal pure essentiële oliën in je huis

Welkom!

Ik heb ervoor gekozen te werken met de essentiële oliën van dōTERRA zowel als gebruiker thuis als in mijn business, vanwege de puurheid en de moeite die dōTERRA doet om de kwaliteit te garanderen met respect voor mens, gemeenschap en milieu.

“Een van de beste investeringen ooit voor mezelf en ons gezin” – Anne

puurheid in ons huis

Meer dan ooit willen we puurheid in ons huis en realiseren we ons dat er een groot verschil is tussen kwaliteit en kwaliteit. De puurheid van dōTERRA oliën wordt elke keer opnieuw bewezen. De oliën worden gewonnen op die plekken op onze aarde waar de boom of plant het beste groeit. Citroen uit Italie, Eucalyptus uit Australie, Frankincense uit Somalie. Elk flesje van 15 ml bevat 250 pure druppels. Niet aangevuld, aangelengd, verdunt, maar puur en dit wordt onafhankelijk getest.

dōTERRA

Samen met de boeren, de families en gemeenschappen erachter wordt er respectvol geteeld en geoogst. dōTERRA heeft met alle boeren een persoonlijke relatie en bouwt samen met hen aan een gezond bedrijf dat jarenlang, decennia, vooruit kan. Naast respectvol nodig, want dōTERRA heeft inmiddels 7 miljoen klanten wereldwijd en groeit snel door vanwege de kwaliteit van elke druppel olie.

 

Elke dag

Elke dag geniet ik van die druppel pure olie. Van de vrijheid -en de verantwoordelijkheid- die we zo hebben om de gezondheid van onze kinderen en onszelf positief te beïnvloeden met hoogwaardige producten. Ik ben trots op de stap die we hebben gezet en trots op het bedrijf waar ik mee werk (no brainer!)

 

Hoe jij aan de slag kan

Hieronder zie je hoe je –stap voor stap- je eigen oliën in huis kunt halen.
Start met de Home Essentials set (de tien meest populaire oliën en een goede verstuiver) of de Natural Solution set (alles wat jij en je gezin nodig hebben voor een briljante start)

Wil je eerst sparren over welke oliën voor jou en je gezin helpen?
Boek hier een telefonisch consult (20 min) 

Naast de oliën en producten die je via dōTERRA besteld, ontvang je ook:

 • een warm welkom- pakket via de post bij je thuis vanuit mij
 • mijn persoonlijke begeleiding 
 • de twaalf dagen olie-bootcamp waarin ik je via video’s meeneem in het optimaal inzetten van je oliën
 • toegang tot onze levendige online community
 • maandelijkse updates, programma’s en events (gratis of met korting)

Okay, let’s go

Stap 1.

Kies de start set die het beste bij je past (toevoegen PDF met startsets)

Stap 2.

 • Kies de start set die het beste bij je past (toevoegen PDF met startsets)
 • Klik op deze link: https://www.mydoterra.com/annevandevegte , zodat je 25% korting krijgt voor het komende jaar en ik je verder kan helpen
 • Selecteer ‘join&save’ en daarna ‘joindoterra’
 • Selecteer ’Nederlands’ en country ‘ Europe’ waarna je ’Nederland’ kunt aanvinken
 • Kies ‘Wholesale Customer’
 • Vul je persoonlijke informatie in, creëer je wachtwoord, verifieer dat bij enroller id 4677098 staat (je ziet mijn naam Anne van de Vegte staan) en klik op enter
 • Selecteer bovenin welke startset je hebt gekozen (voor de Home Essentials set scroll je met de pijl naar rechts).
 • Voeg je betaalgegevens toe (let erop dat je land dan op Nederland staat, op miraculeuze wijze staat daar regelmatig Aruba ingevuld) et voilà!

Zodra je betaling rond is, krijg je een mail van dōTERRA net als ik en gaan we samen aan de slag. Welkom!

Eén van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt

Elke ochtend start ik met de oliën en ’s avonds eindig ik ermee. Ze maken deel uit van mijn en ons dagelijks leven en hebben me meer focus, meer zelfvertrouwen, meer stevigheid, een betere huid, natuurlijk schoonmaakproducten, ontspanning, goede slaap, weerstandsverbetering, emotionele heling en zoveel meer opgeleverd. Ik gebruik ze in een glas water, een capsule, op mijn huid en in de verstuiver voor ons hele gezin.
De rijkdom en vrijheid die het resultaat zijn van zelf keuzes kunnen maken en onze kinderen in staat stellen te kiezen voor pepermuntolie in plaats van een paracetamol raken me elke keer opnieuw.

Ik kan niet wachten om de oliën en mijn ervaringen met je te delen.

Dank dat je hier bent. xo Anne

Let’s keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement