Expand
your greatness™

Een ontdekkingsreis met en door je vrouwelijke energie

Wellicht voel je haar al
die grootsheid in je

Onmiskenbaar en zonder enig terughouden zoekt en vindt ze de waarheid. Ze verlangt en groeit en wil niet dat je je terughoudt of kleiner maakt. De Shakti, deze kracht in je die je uitnodigt naar de volgende versie van jezelf en je leven uit te reiken. Een belangrijke stap te maken. Met volle commitment te gaan staan voor waar je 100% voor bent this lifetime. , 

Expanding your greatness is eb & vloed, kleurrijk, intens, juicy en gepassioneerd. 
Startend in de lente, het seizoen nodig is om energie te verzamelen en verandering te realiseren in overtuigingen, gedragingen en systemen die niet meer passen en onderdrukkend zijn, de oude jassen uittrekkend om vervolgens te dansen in vrijheid. 

Deze sluimerende energie in ons needs a wake up call!

Die blokkerende, vastgezette energie

Deze energie kost je nogal wat. Ik heb zo’n gevoel dat dit o.a. leidt tot:

 • Frustratie – Er is een verandering die je wilt zien in je eigen leven en in de wereld, maar alles gaat zo snel, en het is zo lawaaierig daarbuiten, en je bent zo pijnlijk afgeleid van je waarden en van wat er nu van je verlangd wordt, dat je merkt dat je bevroren bent in complete passiviteit. Het manifesteert zich als fysiek ongemak of een vlakheid of ontvlamming.
 • Verwardheid – De hele dag, elke dag, vertelt de cultuur – zowel in het algemeen als in niches – je wat je moet geloven en waar je voor moet staan, en wat voor soort persoon je bent als je die verwachtingen wel of niet hoog houdt. Je vindt het moeilijk om je eigen gedachten en waarden te scheiden van de overtuigingen en uitzendingen van anderen. Zelftwijfel is verraderlijk, Rebel-heart, en verwarring is een droomkiller.
 • Overweldigd –  Je weet dat je te veel hebt geconsumeerd. Sociale media, meningen, artikelen, Netflix. Al deze gegevens en informatie zijn geweldig, maar het is niet zo leuk als het vroeger was, omdat je het vervangt door het geweldige werk dat je hier bent om met de wereld te delen, en wanneer je jezelf aan het vergelijken bent of niet bezig bent met de diepe stroom van JOU, voelt het alsof je verdrinkt onder het gewicht van oppervlakkige ‘dingen’. Het is niet alleen meer tijd waar je naar verlangt, het is meer jezelf.
 • Nostalgisch – Je herinnert je een tijd dat je meer durfde; toen je regelmatiger in een staat van ontzag verkeerde, toen je doelbewust je grenzen verkende. Je verlangt vaak naar de moed die je ooit vrijelijk uitte.
 • Leeg. Opgedroogd – Er is geen ander woord voor. Waar is dat creatieve sap gebleven? Waar is de veerkracht? Waar is die dappere jonge vrouw – met de wereld aan haar voeten, een grijns op haar gezicht en een missie onder haar armen?
 • Drijvend op zee – Er ontbreekt een stukje van de puzzel waar je je vinger niet op kunt leggen. Je hebt alle boeken gelezen, naar alle podcasts geluisterd, een kaartje gekocht voor elke motivatiespreker die door je stad komt… en toch is er nog steeds een zwevend gevoel van ontkoppeling tussen hart en geest. Je hunkert naar de structuur, verantwoording en veilige containers die gewoon niet zijn gemanifesteerd met de standaard zelfhulp en ontwikkeling routines die voor je beschikbaar zijn.

Expanding your Greatness™ biedt je een veilige plek en podium to shine like you didn’t before

Het herdefiniëren en opnieuw verbinden met onze pure natuur vraagt erom dat we in een juiste relatie staan met eerst onszelf en dan de wereld om ons heen. Het vraagt erom de basis van onze energie te kennen, zodat we in de volgende ademhaling vol energie en vrij kunnen leven. Beter voor onszelf zorgen, voor onze energie.

Expanding your Greatness™ is een transformerende reis van 7 maanden met een heel duidelijk doel: de authentieke aspecten van je Ziel wakker maken zodat je echte en blijvende verandering kunt voelen en meemaken. Eerst in je innerlijk leven, en dan in onze wereld.

Je neemt je eigen power terug, zet de kroon weer op je hoofd, back in the saddle om je opnieuw te verbinden met je diepste zelf door middel van een reeks krachtige en praktische processen, en om zinvolle en invloedrijke actie te ondernemen in onze gemeenschappen (te beginnen met thuis). We begrijpen dat om de wereld te creëren waar we deel van uit willen maken, er eerst innerlijke harmonie moet zijn.

Door een combinatie van stilte practices, ademwerk, innerlijk onderzoek, maandelijkse mentoring, voedende discussies, intieme verantwoording en deelname, wordt een space gecreëerd om je leven te transformeren en thuis te komen. Zijn is het kernwoord, no homework key.

 The benefits of expanding your Greatness

Hoe Expanding your Greatness™ je gaat helpen

 • Als je je macht (weer) in eigen handen neemt, groeit niet alleen je zelfvertrouwen, maar ook je profiel, je platform, je agentschap. Je invloed in het creëren van rimpelingen van verandering katapulteert.
 • Diepere compassie drijft je naar een plek waar je niet langer gebukt gaat onder de onmachtige energie van schuld. Dat wil zeggen: in plaats van verandering te prediken, of te klagen dat er een wereld is die je liever zou bewonen, word je het. Je zorgt voor je aandeel in het creëren van die wereld.
 • Je bent volkomen bevrijd van innerlijke hulpeloosheid. Je beweging in de wereld verzacht het schuldgevoel en de disassociatie die weinig tot geen ruimte laat voor oplossingen.
 • Je bent kristalhelder over welke sociale en culturele kwesties voor jou het belangrijkst zijn. Zonder het lawaai van waar je je stem en middelen aan ‘zou moeten’ geven, ben je de meest effectieve pleitbezorger voor verandering die je ooit bent geweest.

Hoe reizen we samen?

Elke maand is er een live webinar, het curriculum ervan is zo ontworpen om ons dieper te brengen en tegelijk hoger te verheffen. Als een community ontleden en bespreken we de thema’s, passen we ze toe real time en versterken we onze band als een collectief. Deze gesprekken zijn interactief en speels en zo samengesteld dat ze op elkaar voortbouwen, zodat we in de loop van de maanden op een duurzame (en prachtige) manier veerkracht in onszelf opbouwen. We turn the light on, kiezen en koersen ons eigen pad en versterken een toekomst waarin we diep geloven. Voor onszelf, onze gezinnen, onze gemeenschappen.

Een reis aan de hand van 14 thema’s 

 • Verweven door het programma heen. Zie ze als de onderdelen van je eco-systeem: ze versterken elkaar en zijn beter als geheel.

 • Onze kernthema’s: moed & passie, sensualiteit & spelen, creatie & nieuwsgierigheid, visie & leiderschap, afstemmen en intuïtie, maan & zon, alignment en onderling afhankelijk leiderschap.

De stations onderweg

 • Een energieke FB sacred space. Een ruimte waar jij jezelf kunt zijn en wij ons kunnen zijn. Een ruimte om te zien en gezien te worden, een ruimte om deel te nemen, te vieren en te vliegen. Het digitale heiligdom dat hangtijd biedt en verbinding met andere Expanding your greatness -godesses aanmoedigt. Aan het begin van elke periode, elk nieuw thema blazen we in deze sacred space leven in door middel van een yin-experience.

 • Je wordt uitgerust met geleide meditaties, journal prompts, poëzie en inspiratie voor andere bronnen om je journey te ondersteunen.

 • We worden geïnspireerd door gastsprekers op de verschillende thema’s die ons verleiden to go deeper and beyond…
 • De laatste maand is time for celebration, die staande ovatie, alle erkenning, een rond van applaus, een love-shower die over je komt. Allemaal gericht op jou en je greatness die major is. Stap in de schijnwerpers, want de laatste maand van je reis is er 100% aan gewijd dat jij het podium opgaat dat jouw leven is en je claim in deze wereld maakt.  Wie ben je geworden tegen het einde van 2021? Welke relaties heb je getransformeerd, verheven of beëindigd? Welke creatieve projecten heb je leven in geblazen, magischer gemaakt door alles wat je tijdens deze reis tot je genomen? Hoe is je Ziel meer tot uitdrukkinggekomen, je intuïtie, je innerlijke zelf en de manier waarop je jezelf ervaart geëvolueerd? Van welke trauma’s en verhalen heb je jezelf bevrijd, waardoor je rechtop staat, glorieus, autonoom, giving?

  Het beste aan dit alles? Je gaat de uitdaging aan met je mede travellers, inclusief mijzelf. Schouder aan schouder.
  Deze thema-duos zijn soul bombs die in je energie en aandacht komen, die je processt. Het worden ankers die je elke week terugbrengen dieper in jezelf; steady en gebalanceerd. De rustige aanvoer van aanwijzingen die de verkenning en bestendiging van je Ziel en DNA-code aanmoedigen, gecombineerd met de deelname aan en de sacred space die de gemeenschap biedt, ondersteunt een diepte van impact die je bij zal blijven lang nadat het programma is afgelopen.

   

Dit programma

is voor jou als je

 1.  Gemakkelijk gebieden in je leven kunt identificeren die vernieuwing en licht nodig hebben
 2. Actief wilt deelnemen aan een beweging, in een gemeenschap die samen leert, groeit, uitbreidt en belichaamt
 3. Niet bang om goed te kijken naar wat niet werkt, om te transformeren
 4. Bereid bent om actief deel te nemen; wetende dat betrokkenheid de inhoud die je ontvangt zal versterken
 5. Kippenvel krijgt als je die connection voelt met andere visionaire, lichte vrouwen die impact willen maken
 6. Eigen verantwoordelijkheid je tweede naam aan het worden is (je bent zo klaar met schuld en slachtofferschap)
 7. Verlangt naar toewijding aan jezelf en je grootsheid, zonder de dogma’s die er vaak aan vast zitten
 8. Wilt dat spiritualiteit praktisch aanvoelt, verankerd en zonder goeroes
 9. Je wilt bezighouden met een experience die je eigen innerlijke licht en weten weerspiegelt én je de tools geeft om jezelf te coachen in je leven
 10. De tools wilt leren die trauma’s for ones and for all verwijderen als onkruid, zodat je je energie kunt bevrijden en een creatief, op de toekomst gericht leven kunt leiden
 11. Het spelen mist, het plezier, en het mist om je dagen te vullen met momenten van ‘gewoon omdat het leuk is’
 12. Hunkert naar verzachting of een zachte ziel die meer ruimte wil innemen

   

Je investering voor Expanding your Greatness™ is €1111,- excl. btw als je je plek boekt voor 20 april 2021. De prijs hierna €1497 excl. btw.
Start is volle maand, lente, 26 april 2021. Het programma loopt 31 november 2021.

 

So much more

Expanding your Greatness™ is meer dan een mentorprogramma. Het is een manier van zijn, een volle ervaring. Het is een code voor een krachtig, belichaamd leven waarin ruimte is voor diep voelen, heling en vrijheid. Ik kan niet wachten om te zien waar we zijn over zeven maanden.