Freebees

Geïnspireerd op eeuwenoude wijsheid gratis downloadables hieronder vanuit mijn expertise met yoga, essentiële olie, ayurveda en leiderschap

CHAKRA’S & EssentiëLE OLIE

Tien jaar geleden, in de eerste momenten dat ik me bewust verdiepte in spiritualiteit, kwam ik in aanraking met het begrip chakra’s. Het klonk me toenertijd redelijk vaag in de oren en tegelijkertijd vond ik het fascinerend. 

Keer op keer keerde ik de afgelopen jaren terug naar mijn chakra’s als ik me overweldigt voelde, lethargisch, overconsumerend of geblokkeerd op mijn hartenergie, met het doel terug in balans te komen. 

Meditatie helpt je om meer afgestemd te worden op wat je energetisch nodig hebt, je kunt echter ook essentiële olie praktisch inzetten evenals een aantal andere middelen.

Klik hier voor je download

meditatie als immuniteitsboost

Stress roept emoties op, zoals boosheid, frustratie, zorgen, angst, etc die zich in je lichaam omzetten in . Positieve emoties zoals vriendelijkheid, compassie, dankbaarheid, waardering, etc halen het gaspedaal van ons sympatische zenuwstelsel -onze overlevingsreacties- in ons lichaam af en maken ons meer verbonden met alles en iedereen voelen.

Met meditatie bevorder je deze verbinding en opening. Je lichaam gaat uit een staat van overleven en herstelt, balanceert en laat chemische stoffen los.

Als je stress inwisselt voor opliftende emoties, ondersteun je je immuunsysteem.

.

Klik hier voor drie meditaties en begeleidende olien 

BLENDS VOOR FOCUS   EN CONCENTRATIE

Het verstuiven van pure essentiële olie in je werk, woon- of slaapkamer werkt – via je reukzintuig en geurreceptoren – in op je limbische brein waar je emoties en herinneringen zetelen.

Met specifieke geuren kun je specifieke emoties evenals de sfeer beïnvloeden. Handig als de concentratie in huis een tikkie omhoog mag, focus en rust mogen toenemen of er even een boost bij kan.

De verstuiver mixen in deze download zijn hierop geselecteerd.

Klik hier voor je download 

Let’s keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement