Your freedom is my priority

 

 “I think of a hero as someone who understands the degree of responsibility that comes with his freedom “ – Bob Dylan

Advocate for women rising up

Anne is een Succes Coach & Transformatie Mentor voor (opkomende) leiders, ambitieuze vrouwen en ondernemers met een passie die hun leven en business zowel financieel, emotioneel als mentaal naar een hoger niveau willen tillen en willen ‘shinen’ als nooit tevoor d.m.v. transformerende mentoring en/of high vibe essentiele olie en traditionele yoga.

‘In tegenstelling tot andere trainingen, coaching of innerwork dat je hebt gedaan, combineer ik in mijn werk de kracht van bewustzijn en  onderbewustzijn, de intelligentie van je lichaam, de energie van je hart en uitgelijnde actie om transformatie in jezelf, je leven en je business te bewerkstelligen.

Wetenschappelijke technieken gecombineerd met beproefde eeuwenoude wijsheid en spirituele wetten, hedendaagse magie. Dé combinatie om niet meer te zoeken naar “jezelf” maar je te openen voor alles wat al aanwezig is, je saboteurs te overwinnen, op jezelf te vertrouwen en je intuïtie & innerlijke gids te ontsluiten’.

We zijn niet bestemd om middelmatig te zijn

We zijn op deze aardbol gezet om onszelf en anderen te leiden, inspireren en transformeren. Om boven ons zelf uit te stijgen. Om impact te hebben wat je waarschijnlijk al hebt.  Je hebt wat succes gehad, maar de uitdaging is dat je moeite hebt om jezelf en je beslissingen te vertrouwen, dat je je intuïtie onvoldoende laat spreken en dat je twijfelt aan je capaciteiten en mogelijkheden, ook al zeggen anderen grote dingen over je. Je innerlijke saboteur uit zich in het stoppen van je innerlijke goeroe die veel krachtiger is dan iemand buiten jezelf.

Wellicht herken je:

  • Dat je jezelf niet goed genoeg voelt om een echte leider of expert in je vakgebied te zijn.
  • Dat je ermee worstelt jezelf toestemming te geven en volledig autonome beslissingen te nemen
  • Dat je je zeker voordoet, maar diep van binnen twijfel je aan jezelf en je kunnen.
  • Dat je worstelt met twijfel en perfectionisme en je toch -ook al weet je dat het er niet toe doet- zorgen maakt over wat anderen van je vinden.
  • Dat je een dieperliggende faalangst hebt die maakt dat je niet of te weinig in actie komt op een zodanige wijze dat je bereikt wat je wilt bereiken.
  • Dat je als je succesvol dreigt te worden een oud gedachten patroon of oude gewoonte oppakt die je opnieuw weghoudt van dit succes

 

  • En zou je willen dat je simpelweg met een diep geloof in jezelf, vol zelfvertrouwen je authentieke ik naar voren gaat brengen op alle vlakken in je leven.

Hoe ik je kan helpen

Soul Mapping Masterclass 2021

Een Masterclass in vier delen waarin je 2020 mentaal, emotioneel
en spiritueel rond maakt en 2021 op een unieke en
diepgaande creatieve wijze klaarzet.

 

Rise Up Mentorship

Het Rise Up Mentorship™ is de perfecte mix van hoofd en hart, van wetenschap en spiritualiteit om je te helpen jezelf te vertrouwen, je te voelen als de leider die je bent, je intuïtieve en innerlijke coach te ontsluiten en in je business of carrière die upgrade te geven die je wilt.

Essential Oils

Wil je een upgrade van je leefstijl? Je weer goed en energiek voelen? Ik kon me niet voorstellen dat 1 druppel essentiele olie van doTERRA het verschil zou maken, maar hier zijn we ruim drie jaar laten en het is nog steeds een van de beste upgrades ever…

Yoga

In de wekelijkse yogalessen bied ik je traditionele hatha yoga die je helpt lichaam en mind te stabiliseren en jezelf stap voor stap naar je volle potentieel te begeleiden. Diepe, voedende, zorgvuldig opgebouwde practices…

Let’s keep in touch