Meditaties

Inner abundance

Begin je dag schitterend, van binnenuit

Wil je?

Wil je je business laten groeien? De ultieme baan vinden? Het briljante boek schrijven? Of gewoon even rust? Begin je dag dan met mijn een van de meditaties uit het programma Inner Abundance. Hierin staan zeven chakra-meditaties voor je klaar waarmee je in tien tot vijftien minuten je focus legt, energie vindt en de hele dag on track blijft.

Ik neem je mee in het hoe & wat van mediteren en in het meegeleverde handboek vind je een gids waarin ik in woord en beeld uitleg hoe je de meditaties kunt toepassen.

Het bijgeleverde journal helpt je om je verlangens om te zetten in acties door zacht, krachtig en gericht elke nieuwe dag tegemoet te treden.

 

Voordat ik in gesprek ging met een potentiële klant, heb ik nog even gemediteerd met de Inner Abundance meditaties van Anne.

Ik kwam heerlijk tot rust en kreeg zoveel vertrouwen dat ik een fantastische deal met de klant heb kunnen sluiten.

Simone Busscher

 

Het is heerlijk je meditaties te volgen, je hebt een relaxte en fijne stem waardoor ik zo weer in de ruststand ben.

Elke

 

Je stem is zo fijn om naar te luisteren. Alles komt binnen, recht in m’n hart.

Linet

 

Mijn leven werd voor mij gevoel steeds voller en drukker en ik had steeds meer moeite om alle ballen in de lucht te houden. Het woord stilstaan kwam niet meer in mijn vocabulaire voor. Terwijl ik weet dat regelmatig tot rust komen me de flow geeft om weer alles uit de dag te halen.

Dit heb ik gevonden in de Inner Abundance meditaties van Anne. Ze zijn rustgevend en met zachtheid ingesproken. Anne weet waar ze het over heeft en heeft zoveel kennis, ervaring en liefde in zich om dit met een ander te delen.

Met het schrijf- en handboek naast de meditaties dwing ik mezelf ook woorden te geven aan wat ik voel en dat maakt het nog intenser. Ik merk dat ik meer in balans kom en dat ik een houvast heb om mijn rustmomenten te creëren.

Maaike Cnossen

Wil je inner abundance

aanschaffen?

Dat kan hier. Je betaalt eenmalig €33,- . Vervolgens heb je ongelimiteerde toegang tot de Inner Abundance meditaties die je op elk moment en overal in kunt zetten.

Na betaling, ontvang je je inloggegevens en ga je naar de meditatie pagina waar je ook zowel het handboek als het schrijfboek kunt downloaden en printen.