Corporate leiderschap

Versterkt leiderschap zorgt…

Diverse organisaties en teams zijn in disbalans: emoties zijn leidend, medewerkers praten over elkaar, het ziekteverzuim is hoog en de focus en doelgerichtheid zijn ver te zoeken. Is dit binnen jouw organisatie of team ook het geval en wil je dit veranderen? Dan kan ik je daarbij helpen.

… voor een slagvaardige organisatie

Mijn naam is Anne van de Vegte. Ik heb ruime kennis en ervaring op het gebied van begeleiding van leiders en het inrichten van besturing van teams en organisaties. Ik ben in staat om snel de grondoorzaak van de disbalans in een organisatie te achterhalen en vervolgens in samenwerking met jou en je team orde op zaken te stellen. Hoe? Door vanaf dag een te focussen op rust. Het leiderschap bij jou en je medewerkers te versterken. En van daaruit te werken aan duurzame veranderingen. Ervaar zelf hoe we samen jouw team of organisatie weer slagvaardig kunnen maken.

VOOR BEDRIJVEN DIE WEER SLAGVAARDIG WILLEN WORDEN

More Info

Effectieve interventie

Vanzelfsprekend wil je het beste voor jouw organisatie en je mensen. Maar soms is een bedrijf off track en kan alleen een effectieve interventie ervoor zorgen dat jij ’s nachts lekker kunt slapen. Mijn aanpak is gebaseerd op de pijlers rust, richtpunten en resultaat.

Rust

Een disbalans in een organisatie heeft vaak niets te maken met de inzet, betrokkenheid of loyaliteit van je medewerkers. Het is juist de waan van de dag die telkens weer de overhand krijgt, waardoor je voortdurend brandjes moet blussen. Kortom, er is behoefte aan rust, overzicht en helderheid. Samen vormen deze kernwaarden het fundament voor resultaat.

 

Richtpunten

Ik creëer die rust, overzicht en helderheid door een analyse uit te voeren en samen met jou een duurzame strategie te bepalen die stap voor stap de balans herstelt. We geven kaders, stellen mijlpalen en prioriteiten, reduceren “drama-gedrag” en betrekken structureel alle medewerkers in je organisatie of afdeling bij het verandertraject. Als we dagelijks kleine stapjes zetten, zorgen we voor een grote impact.

 

Resultaat

Door rust in de organisatie in te bouwen en duidelijke richtpunten te communiceren, scheppen we onderling vertrouwen, respect en een positieve synergie. Alle medewerkers kennen de doelstellingen en prioriteiten binnen het team en de organisatie. Mensen komen op die plek te zitten waar ze hun potentieel optimaal kunnen benutten. En de heldere afspraken zorgen ervoor dat jouw team of organisatie daadwerkelijk slagvaardiger wordt.

 

Analyse van de grondoorzaak

 

De analyse die ik binnen jouw organisatie of team uitvoer, kenmerkt zich door scherpte en snelheid. Ik haal de grondoorzaken van je vraagstuk naar boven, duik op wat er wel voelbaar, maar niet zichtbaar is. Dat is natuurlijk niet per se een leuk uitzicht, maar wel noodzakelijk. Samen zorgen we voor een terugkoppeling van de analyse ten behoeve van transparantie. Als iemand input levert, heeft hij ook recht op de uitkomsten. Bij mijn analyse zit een advies op hoofdlijnen inbegrepen. Hierbij ga ik in op het volgordelijk en duurzaam aanpakken van de grondoorzaken die zijn vastgesteld. Ik ben niet van de lange rapporten, maar verwoord mijn analyse op één A4-tje en enkele slides. Vervolgens gaan we aan de slag. Eén dag tegelijk, stap voor stap. Vanzelfsprekend kan je eerst mijn analyse afnemen en op basis daarvan beslissen of je me ook wilt betrekken bij de vervolgstappen.

 

IK BEN Anne

Mentor in leiderschap, mindset en strategie voor bedrijven en individuen. Mijn sleutelwoorden zijn balans, vrijheid en verantwoordelijkheid. 

Ik maak graag verschil. Door je organisatie zelf de leiding te laten nemen, ook over de noodzakelijke verandering. Ik ondersteun, begeleid en ben je -tijdelijke- geweten, maar ik neem niet over en zit niet in een tijdelijke functie.

We werken met de hardere skills die structuur en helderheid brengen en geven de zachtere skills een plek waardoor mensen weer leiding gaan geven/ accepteren en verantwoordelijkheid nemen. Samen gaan we voor die duurzame verandering.

Testimonial

BALans, autonomie, verantwoordelijkheid 

In organisaties help ik de balans terugbrengen door met name het leiderschap bij alle medewerkers te versterken en duidelijkheid en de besturing zo in te richten dat er focus en rust ontstaan, de bedding voor resultaat.

analyse 'onder water'

Mijn support in organisaties start met een heldere analyse. Enerzijds door interviews met medewerkers en stakeholders, anderzijds door een kwantitatieve analyse.

Begeleiding & ondersteuning

Jij en je team zijn zelf de leiders van de benodigde verandering. Ik ondersteun hen in leiderschap en support projectmatig door de focus en rust die we in je organisatie brengen ook in het veranderprogramma aan te brengen.
Samen maken we je team & organisatie weer slagvaardig. 

Individuele mentoring

Om zelf weer in balans te komen en op je pad te blijven, kun je persoonlijke 1-op-1 mentoring inzetten. Spiegelen, sparren en vervolgens actie is de insteek.

Maak contact

Wil je sparren, ontdekken of er een match is of dat ik iets voor je kan betekenen. Laat je gegevens hieronder achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op

Ik ben er klaar voor

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel duis urna ligula luctus at feugiat a lacinia ut sem.

“Ik heb Anne gevraagd mee te kijken en me te adviseren, omdat ik weet dat ze geen genoegen met het eerste antwoord. Ze is een kei in luisteren en haalt de onderste steen boven.”

Riksta Zwart

ik werk in heel Nederland!

More Info