Oliën die ik aanbeveel

Vanaf het eerste moment dat ik deze essentiële oliën gebruik, nu drie jaar, voel ik me in balans, opgewekt en helder. De geuren hebben een positief effect op mijzelf en mijn gezin en zijn niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. De oliën helpen ons niet alleen om lekker te slapen, maar ook bij wondjes, griep, misselijkheid, hoofdpijn, verkoudheid, spierpijn en diverse andere dagelijkse ongemakken. Tevens ondersteunen ze focus en helpen ze bij o.a. angst, zorgen en onzekerheid.

ÉÉN VAN DE BESTE KEUZES DIE IK OOIT HEB GEMAAKT

Elke ochtend start ik met de oliën en ’s avonds eindig ik ermee. Ze maken deel uit van mijn en ons dagelijks leven en hebben me meer focus, meer zelfvertrouwen, meer stevigheid, een betere huid, natuurlijk schoonmaakproducten, ontspanning, goede slaap, weerstandsverbetering, emotionele heling en zoveel meer opgeleverd.
Ik gebruik ze in een glas water, een capsule, op mijn huid en in de verstuiver voor ons hele gezin.

De vrijheid om mezelf en onze kinderen in staat stellen te kiezen voor natuurlijke oplossingen, bijvoorbeeld voor pepermuntolie in plaats van een paracetamol, raakt me elke dag opnieuw. Ik kan niet wachten om de oliën en mijn ervaringen met je te delen.

Zorg optimaal voor jezelf met essentiële oliën uit de natuur

Pepermunt tegen misselijkheid en buikpuin. Lavendel om te ontspannen en beter te slapen. Citroen om te reinigen. Intuïtief weten we vaak wat we nodig hebben. De natuur biedt ons letterlijk ontelbare hulpmiddelen waarmee we onze fysieke, mentale en emotionele staat kunnen verbeteren.

Ik ben enorm enthousiast over het gebruik van pure essentiële oliën die geen synthetische stoffen of toevoegingen bevatten. Deze worden wereldwijd gewonnen uit de zaadjes, schors, bladeren, wortels, bloemen, stelen en vruchten van planten en hebben herstellende, beschermende en afweringsversterkende eigenschappen. Met deze oliën creëer je autonomie: op een natuurlijke manier thuis voor jezelf (en je gezin) zorgdragen.

“Een van de beste investeringen ooit voor mezelf en ons gezin” – Anne

 

Ik heb ervoor gekozen te werken met de essentiële oliën van dōTERRA zowel als gebruiker thuis als in mijn business, vanwege de puurheid en de moeite die dōTERRA doet om de kwaliteit te garanderen met respect voor mens, gemeenschap en milieu.

dōTERRA

Puurheid in ons huis

Meer dan ooit willen we puurheid in ons huis en realiseren we ons dat er een groot verschil is tussen kwaliteit en kwaliteit. De puurheid van dōTERRA oliën wordt elke keer opnieuw bewezen. De oliën worden gewonnen op die plekken op onze aarde waar de boom of plant het beste groeit. Citroen uit Italie, Eucalyptus uit Australie, Frankincense uit Somalie. Elk flesje van 15 ml bevat 250 pure druppels. Niet aangevuld, aangelengd, verdunt, maar puur en dit wordt onafhankelijk getest.

Samen met de boeren, de families en gemeenschappen erachter wordt er respectvol geteeld en geoogst. dōTERRA heeft met alle boeren een persoonlijke relatie en bouwt samen met hen aan een gezond bedrijf dat jarenlang, decennia, vooruit kan. Naast respectvol nodig, want dōTERRA heeft inmiddels 7 miljoen klanten wereldwijd en groeit snel door vanwege de kwaliteit van elke druppel olie.

Elke dag

Elke dag geniet ik van die druppel pure olie. Van de vrijheid -en de verantwoordelijkheid- die we zo hebben om de gezondheid van onze kinderen en onszelf positief te beïnvloeden met hoogwaardige producten. Ik ben trots op de stap die we hebben gezet en trots op het bedrijf waar ik mee werk (no brainer!)

Bijna 2 jaar geleden kwam ik door Anne in aanraking met de olie van dōTERRA. Ik was meteen diep geraakt door de kracht van geur. Balance was de eerste olie die ik van haar kreeg en het voelde als thuiskomen. Zo aardend/ grondend/krachtig.

Sinds ik de olie van doTerra gebruik voel ik me sterker en beter in balans op mentaal en fysiek vlak. Ik zorg beter voor mezelf en ben blijer. Heb minder pijn in mijn lijf en mensen zeggen dat ik rustiger en doeltreffender ben. Ik trek me minder aan van meningen van anderen en sta beter in het nu. 

Ik ben volledig overtuigd van de werking van deze essentiële olie. Het geeft mijn leven een totale upgrade..

Marielle Nap

Mijn eerste kennismaking met de pure essentiële olie was direct liefde op het eerste gezicht. Ze hebben dagelijks een waardevolle plek in mijn leven en ons gezin. Of het nu gaat om rust en helderheid creëren in het soms hectische bestaan, ondersteuning in je emotionele, mentale en hormonale balans of het verhogen van weerstand en vitaliteit: de essentiële oliën en supplementen van dōTERRA hebben mij de afgelopen 2 jaar veel gebracht.

De Essential Glow groep is een mooie community waar kennisdeling, inspiratie en ruimte voor vragen en delen van ervaringen centraal staat. Bevlogen, altijd delend en vol support op vele lagen neemt Anne ons mee. Een feest om deel van uit te maken. .

Afra

Na een periode van chronische pijn en vermoeidheid besloot ik verder te kijken naar andere mogelijkheden om me weer goed te voelen. Ik kwam terecht bij een workshop van Anne waarin ik pepermunt olie ervoer. In een mum van tijd voelde ik me anders: meer energie dan ik lange tijd had gevoeld. Een druppel wierook vervolgens gaf me een gevoel van rust.

Ik was in lichte (positieve) shock over wat de oliën in een kort tijdbestek met me hadden gedaan en voelde me goed bij de hulp van Anne hierin, omdat het zo persoonlijk was.
De fijne en optimale energie die ze overbracht deden me besluiten de oliën in huis te halen. Naast de oliën gebruik ik tevens de supplementen. Zo blij mee.

Marieke Haarhuis

Hoe jij aan de slag kan

Om ook jou in staat te stellen deze olie voordelig te bestellen, heb ik hieronder stapsgewijs beschreven hoe je ze bestelt bij dōTERRA.

Hoe je simpel je olie bestelt

Je olie en eventueel andere producten voor een natuurlijk huishouden bestel je online bij dōTERRA. Je maakt je eigen account, bestelt en ontvangt je bestelling aan je deur binnen 2-5 werkdagen.

Kies voor de optie Wholesale customer, hiermee ben je consument en krijg je 25% korting -oplopend tot 55% korting- gedurende het komende jaar op alle producten. Je kunt eenmalig iets bestellen of regelmatiger, wat jij wilt en nodig hebt, geen verplichtingen.

Stap 1: klik op deze link: https://www.mydoterra.com/annevandevegte of vul dit in je browser in

Stap 2: selecteer “join&save” in het menu bovenin + daarna onderaan op de volgende pagina “joindoterra”

Stap 3: kies voor taal: ’nederlands’ en country ‘Europe’ waarna je ’Nederland’ kunt selecteren

Stap 4: kies hierna voor de optie Wholesale Customer (consument)

Stap 5: vul je naw gegevens in, geboortedatum (let op: eerst je geboortemaand, dan de dag), maak je je wachtwoord aan en klik op enter

Stap 6: vul je winkelwagen. Kies voor de Home Essentials set bovenin (of kies een andere inschrijfset). Als je kiest voor een inschrijving zonder set kies je “enrollment” (24.5) bovenin en voeg je de losse producten toe aan je winkelwagentje.
Ik raad je aan direct een fles ‘fractionated coconut oil’ toe te voegen aan je winkelwagen zodat je direct aan de slag kan met toepassing op je huid zodra je olien geleverd worden.

Stap 7: klik op totalen bekijken (hier zie je de 8.5 verzendkosten voor pakketpost toegevoegd worden. Deze komen terug als punten in je account die je kunt gebruiken voor gratis producten) en reken af via Ideal of met je creditcard.

Je ontvangt direct een mail van doTERRA met je aanmeldgegevens evenals een bestelbevestiging (binnen een uur).

 

Van harte welkom bij Essential Glow!

Als je bovenstaande hebt gedaan via mijn link die er staat, ontvang je binnen een paar dagen een persoonlijk pakketje via de post van me. Hiernaast ondersteun ik je natuurlijke leefstijl met gratis educatie, live en online meetings, olie-bootcamps en een maandelijkse mail.

Heb je nog vragen of wil je sparren over welke inschrijfset voor jou het beste is? Mail me op oils@annevandevegte.com

Wil je eerst nog meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter en ik stuur je de komende dagen een aantal mails met meer informatie.