Over Anne

Anne is een leidende Feminine Freedom Mentor. Ze helpt vrouwen over de wereld to Release, Rise & Glow.

Mijn magic bestaat erin praktische oplossingen te ontwikkelen om je te helpen bij je Soul Journey naar transformatie op een manier die je in staat stelt om diepe vervulling, vrijheid en authenticiteit te ontdekken in alles wat je doet.

Ja, ik werk met energie, en ja, ik ben diep spiritueel, MAAR ik ben verre van woo-woo of vage routes die geen resultaat opleveren. Mijn methodes zijn holistisch en cyclisch, altijd met respect voor de Yin en Yang energie van elke vrouw.

En tegelijkertijd zorgen mijn corporate achtergrond, patriarchaal bewustzijn en mijn onafwendbare drang naar vrouwelijke vrijheid over de gehele hele wereld ervoor dat ik mijn klanten 100% in hun  verantwoordelijkheid zet om vol in hun kracht te staan, zacht van binnen te blijven en helder in hun hoofd. Onderwijl werkend aan het bereiken van overvloed & heelheid. 

Babe with a mission

Na ruim vijftien jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, van high potential programma naar verschillende leidinggevende posities, ben ik acht jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Naast mooie interim klussen in de corporate wereld, coachte ik hoogopgeleide professionals uit het bedrijfsleven, ondernemers, kleine bedrijven in de gezondheidszorg, gaf ik yogalessen en werkte ik met essentiële olie. De laatste 18 maanden is dit geëvolueerd naar high end coaching van bedrijven en vrouwelijke ondernemers.

Samen werken we aan zorg voor jezelf, het fundament voor je business of carrière EN de manifestatie van de business of je droom. Ik ben gepassioneerd over het verbeteren van de wereld. En een extreem krachtige manier om dit te doen is vrouwen te empoweren en daarmee de hele gemeenschap (of het gezin) erachter. 

Mijn rol op deze aardbol is  vrouwen te helpen to release, rise and glow. In mijn werk, communities en wereldwijd.

Lees hier meer over giving back

Non-official BIO

Moeder van drie tieners/pubers samen met Michel. Gek op een boterham met pindakaas en een groene smoothie. Killing it met planners & agenda’s en altijd in voor een yogasessie om zes uur ‘s morgens. Inspirerend voor velen en ook een soms vermoeide moeder en ondernemer.  En ik gebruik Engels en Nederlands door elkaar, can’t help it.

Vrouwen helpen to release, rise & glow. Je kent het wel als je weet dat je meer te bieden hebt, je de verkeerde ladder beklimt, je je klein houdt of je maar blijft uitstellen (guilty here!) wat je graag wilt. 

Ik schep een veilige ‘ruimte’ om deze blokkades los te laten, selfcare voorop te stellen, vooruit te komen en overvloed te creëren. We werken vanuit leading yourself naar leading others op een cyclische manier.

Ik ben shit goed in wat ik doe en heb honderden vrouwen geholpen zichzelf serieus te nemen en succesvol zichtbaar te worden.

Hier om je te helpen  x

 

Hoe ik je kan helpen

Gratis werkboek

Manifesteer je ideeen en ruim je blokkades op door consistente actie te combineren met visie en energie. Download het ebook hieronder.

Selfcare met impact

Ondersteun je business met rijke meditaties en essentiële olie voor je fysieke, emotionele en mentale gezondheid

Business Mentoring

Of werk met mij online ‘creëer een magisch en succesvol 2020″ of 1:1 voor drie maanden
Vanaf november 2019

Een gezonde & welvarende business

Doorbreek je grootste blokkades en ervaar flow,

vrijheid & succes

Manifest

Mijn kernwaarden & uitgangspunten

Spread the love

Empowerment van communities

Let's keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands