Over Anne

Commited aan je groei? Dwars van de gevestigde mening? Ambitieus? Op zoek naar meer diepgang? Rebels?

Let’s talk

Voordat we erin duiken. Ik ben niet van de quick fixes en snelle succesjes. Niet van de niet duurzame oplossingen en ego-in-stand-houdende gesprekken. Ik ben niet iemand die je bij hand houdt, je komt redden of alles voor je oplost.

Als je dat wilt, zijn we waarschijnlijk geen perfecte match. Geen probleem. Maar zonde van je tijd hier.

Als je verantwoordelijkheid wilt, commited bent aan jezelf, voor duurzaamresultaat gaat, meer wilt betekenen op deze aardbol en weet dat je zoveel te bieden hebt, dan zit je hier goed.

Your freedom is my priority

Ik ben een inspirerende en leidende mentor gericht op vrouwen en vrijheid. Niks tegen mannen, ik houd ervan, maar mijn passie zit in het vuur aanwakkeren bij vrouwen.

Mijn magie is een mix van praktische middelen om je te empoweren je leven te leiden met diepe vervulling, in vrijheid en authentiek.

Ik werk met energie, met psychologische modellen, met eeuwenoude wijsheid en ben zowel mega praktisch als diep spiritueel. En verre van woo-woo of vage routes die geen resultaat opleveren. Mijn methodes zijn holistisch en cyclisch, altijd met respect voor de Yin en Yang energie van elke vrouw.

Ik heb een onafwendbare drang naar vrouwelijke vrijheid over de gehele hele wereld wat ervoor zorgt dat ik mijn klanten 100% in hun verantwoordelijkheid zet om vol in hun kracht te staan, zacht van binnen te blijven en helder in hun hoofd. 

Babe with a mission

Na ruim vijftien jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, van high potential programma naar verschillende leidinggevende posities, ben ik acht jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Naast mooie interim klussen in de corporate wereld, coachte ik hoogopgeleide professionals uit het bedrijfsleven, ondernemers, kleine bedrijven in de gezondheidszorg, gaf ik yogalessen en werkte ik met essentiële olie.

De laatste 18 maanden is dit geëvolueerd naar empowering van vrouwen en communities hierachter met mentoring enerzijds en de inzet van essentiele olie voor ieders fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid anderzijds.

 Ik ben gepassioneerd over het verbeteren van de wereld. En een extreem krachtige manier om dit te doen is vrouwen te empoweren en daarmee de hele gemeenschap (of het gezin) erachter. Mijn rol op deze aardbol is  vrouwen te helpen to release, rise and glow. In mijn werk, in communities en wereldwijd. Daarom ben ik tevens deel van de Leadership Council van Girls on Fire Leadership #togetherwerise

Off the record

Ik ben mam van drie tieners/pubers samen met Michel. Gek op een boterham met pindakaas en een groene smoothie. Killing it met planners & agenda’s en altijd in voor een yogasessie om zes uur ‘s morgens. Inspirerend voor velen en ook een soms vermoeide moeder en ondernemer.  Gek op koffie en ik gebruik Engels en Nederlands door elkaar, can’t help it.

Vrouwen ondersteunen om los te laten, te gaan staan en zo trots op zichzelf te zijn, is my game. Je kent het wel als je weet dat je meer te bieden hebt, je de verkeerde ladder beklimt, je je klein houdt of je maar blijft uitstellen (guilty here!) wat je graag wilt. Ik schep een veilige ‘ruimte’ om deze blokkades los te laten, selfcare voorop te stellen, vooruit te komen en overvloed te creëren.

Ik ben shit goed in wat ik doe en heb honderden vrouwen geholpen zichzelf nog serieuzer te nemen en succesvol te zijn.

Here to help.

x

 

Let's keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands