Rise Up Mentorship™

“​Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will it fate”
Carl Jung

Ben je er

klaar voor?

Ben je er klaar voor om je succes te laten exploderen, de kracht die al in je zit aan te boren en jezelf te positioneren als de leider of ondernemer die je al bent?

Ik werk met vrouwen die voorbestemd zijn om leider te zijn en een enorme impact te hebben op de wereld, zoals jij. Je hebt wat succes gehad, maar de uitdaging is dat je moeite hebt om jezelf en je beslissingen te vertrouwen, dat je je intuïtie onvoldoende laat spreken en dat je twijfelt aan je capaciteiten en mogelijkheden, ook al zeggen anderen grote dingen over je. Je innerlijke saboteur uit zich in het stoppen van je innerlijke goeroe die veel krachtiger is dan iemand buiten jezelf. Mijn grootste groei en successen kwamen en komen voort uit het bouwen van stabiliteit, heling van de wonden die mijn vermogen om te vertrouwen blokkeerden, het ontsluiten van mijn intuïtie en het volgen van mijn innerlijke gids.

Je kunt voor jezelf uitzoeken hoe je intuïtie, je innerlijke kracht en mindset kunt ontgrendelen, maar je hebt al veel tijd besteed aan het proberen. Je wilt duurzame, snelle resultaten en je wilt samenwerken met iemand die je het perspectief biedt, dit voor zichzelf heeft neergezet en je helpt volledig te openen in plaats van te blijven zoeken.

Rise Up MentorshipTM ​laat je kennismaken met een diepgaande mix die je saboteur rust gaat geven en je verbindt met je innerlijke coach. Niemand beter dan jijzelf kan je beter begeleiden naar de vrijheid, impact en de groei waar je naar verlangt.

Wellicht herken je

Dat je jezelf niet goed genoeg voelt om een echte leider of expert in je vakgebied te zijn. Dat je ermee worstelt jezelf toestemming te geven en volledig autonome beslissingen te nemen waardoor je je macht weggeeft aan familie, vrienden, coaches. Dat je je zeker voordoet, maar diep van binnen twijfel je aan jezelf en je kunnen. Dat je worstelt met twijfel en perfectionisme en je toch -ook al weet je dat het er niet toe doet- zorgen maakt over wat anderen van je vinden. Dat je een dieperliggende faalangst hebt die maakt dat je niet of te weinig in actie komt op een zodanige wijze dat je bereikt wat je wilt bereiken. Dat je maar blijft studeren om beter te worden, trainingen volgt en zo weg blijft van wat je al lang aan expertise en wijsheid in jezelf hebt.
Dat je als je succesvol dreigt te worden een oud gedachtenpatroon of oude gewoonte oppakt die je opnieuw weghoudt van dit succes.

En zou je willen dat je simpelweg met een diep geloof in jezelf, vol zelfvertrouwen je authentieke ik naar voren gaat brengen op alle vlakken in je leven.

Klinkt het bovenstaande

als jou?

Net als de meeste vrouwen (en ook mannen) waarmee ik heb gewerkt de afgelopen tien jaar heb je successen geboekt, geïnvesteerd in je ontwikkeling door cursussen, coaches, boeken en trainingen, heb je wellicht affirmaties gebruikt en weet je het een en ander van mindset, maar je houdt jezelf nog steeds tegen om in je volle potentieel te stappen.

Stel je voor dat je van deze stagnerende energie, twijfelen, het klein houden overstapt naar een openende energie, jezelf en je ideeën vertrouwend, zelfverzekerd en vol vertrouwen en met een diep geloof in jezelf de wereld in stapt.

Hoe

zou het zijn als je…?

 • Je zelfverzekerd, stralend en goed met jezelf voelt dat je op een (meer) authentieke manier naar voren komt.
 • Je intuïtie zo kunt volgen dat je creativiteit hoogtij viert, je ideeën stromen en je bijbehorende actie snel en in lijn is zodat je werksituatie floreert, je impact groot is en je inkomen bijpassend.
 • Je vertrouwt en gelooft in jezelf op een diepere manier dan ooit tevoren en je omgeving dit spiegelt.
 • Je eigen coach bent geworden die zichzelf begeleidt en goedkeuring geeft.
 • Tot actie komt in plaats van je zorgen te maken of je tegen te laten houden omdat je diep vertrouwen hebt.
 • Je je expertise in de wereld zit om impact te maken, je je eigen unieke methoden en tools ontwikkelt die meer resultaat bieden, je meer zichtbaarheid geven en als je ondernemer bent meer klanten en ook financiële impact opleveren.

Dit is waar het Rise Up Mentorship™ plek krijgt en je die resultaten geeft in een korte tijd.

Wat is inbegrepen?

Het Rise Up Mentorship™ is de perfecte mix van hoofd en hart, van wetenschap en spiritualiteit om je te helpen jezelf te vertrouwen, je te voelen als de leider die je bent, je intuïtieve en innerlijke coach te ontsluiten en in je business of carrière die upgrade te geven die je wilt.

Het is een programma van 12 weken met wekelijkse masterclasses en tweewekelijks live calls om je beweging voorwaarts te maken.

Drie fases van elk vier weken waarin een hernieuwde mindset, emotionele heling, een sterke visie, bewuste manifestatie en krachtige actie samenkomen, elke drie weken in een fase gevolgd door een week van integratie om snelle en duurzame verschuiving te creëren voor jezelf en die leider te zijn van binnen en van buiten. Je wordt liefdevol ondersteunt door mij.

 

 

 

 

 

 

 

Wat levert het op?

 • Bevrijding van je saboterende gedachten en gedrag die de toegang tot je intuïtie en innerlijke coach blokkeren waardoor je next level kan.
 • Het nemen van actie op alle dingen die je hebt uitgesteld omdat je niet meer aan jezelf twijfelt
 • Met succes je intuïtie volgen die je onder andere helpt bij zakelijke beslissingen (je vertrouwt je eigen intuïtie en pad en wacht niet meer op toestemming van anderen).
 • Je vertrouwt jezelf en gelooft zo diep in jezelf dat je dagelijks met zelfvertrouwen opdaagt om je succes te realiseren. 
 • Je bent eigenaar van je prestaties en succes en straalt als die expert en leider in je branche die je bent Je twijfelt niet meer, maar laat jezelf zien en komt tevoorschijn  als die zelfverzekerde, bekwame vrouw in alle situaties van je leven, omdat je werkelijk gelooft dat je genoeg bent en het waard bent. 
 • Je gaat anderen vrouwen voor in het vol in je ambitie + authenticiteit stappen en inspireert hen dit ook te doen.

Wat maakt het anders?

In tegenstelling tot andere trainingen, coaching of innerwork dat je hebt gedaan, combineer ik in mijn werk de kracht van bewustzijn en  onderbewustzijn, de intelligentie van je lichaam, de energie van je hart en uitgelijnde actie om transformatie in jezelf, je leven en je business te bewerkstelligen. Wetenschappelijke technieken gecombineerd met beproefde eeuwenoude wijsheid en spirituele wetten, hedendaagse magie. Dé combinatie om niet meer te zoeken naar “jezelf” maar je te openen voor alles wat al aanwezig is en je saboteurs te overwinnen, op jezelf te vertrouwen en je intuïtie en innerlijke gids te ontsluiten. 

Ik sta bekend om mijn leiderschap, directheid, liefdevolle benadering, doortastendheid en mijn resultaten en gebruik dit in mijn unieke benadering van transformatie: de Rise Up Methode™

 • Rewiring your MIND ( het transformeren van je overtuigingen op een bewust niveau)
 • Intentional emotional HEALING (het bewust helen van overtuigingen op een onbewust niveau)
 • Steady heartdriven VISION and purpose (creeren van een krachtige visie op een dieper niveau)
 • Easy & conscious manifesting (deblokkeren van saboteurs, creatie van een mindset en energie van overvloed)
 • Upgraded ACTION( uitgelijnde actie waarmee je intenties succesvol realiteit worden)
 • Powerful SELFCARE (support van je energie in de verschillende fasen)

Dit is niet nog meer kennis en  meer informatie, maar deze methode levert diepgaande transformaties en ervaring door inzet van alles wat we gekregen hebben: lichaam, geest, emoties en spiritualiteit (zonder zweverigheid).

Ben je

er klaar voor?

Met deze reis, die nu al gestart is, krijg je niet alleen de vrijheid die behoort bij leven vanuit je intuïtie en innerlijke gids evenals je creativiteit, maar ervaar je de uitwerking van de hoge frequentie die je hiermee creëert op je financiële situatie, op je relatie(s), in alle gebieden zal je zelfvertrouwen en diepe geloof in jezelf zich uiten.

Heb je uitgeprobeerd wat je wilde en wil je nu echt in staat zijn volop op jezelf te vertrouwen, in jezelf te geloven, vanuit jezelf te leven en te spreken, dan doe je dit innerlijk werk op alle niveaus. Je relaties en werk zijn een weerspiegeling van jouw innerlijk.

Je investering voor dit Rise Up Mentorship™ is €2222,- excl. btw.

Let’s get started

Boek hier je discovery call om te ontdekken of het programma en jij een goede match zijn 
of start vandaag nog!