Rapid Transformational Therapy® met Anne

Creer een nieuwe realiteit

Dat enorme

potentieel in je?

Het is niet slechts je verbeelding. Het is helemaal echt.  En het mooie? Je kunt het bereiken zonder te jagen of “meer” te doen.  Als je droomt van de vrijheid en het succes dat op dit moment out of reach voelt… dan ben je hier op de juiste plek.

Als RTT®️ therapeut en transformatiecoach heb ik inmiddels een uitgebreide expertise op het gebied van onze bewuste en onderbewuste mind opgedaan. Ik help je precies te ontdekken waar je mee worstelt en waarom, zelfs als jij het zelf niet zeker weet.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen middels coaching, maar er was ook steeds iets wat ontbrak; bij mezelf in en mijn aanpak. Die nog diepere helende laag. Ik wist dat er iets was, maar ik had geen idee wat. Het was als een kriebelende plek waar je niet bij kan. Om gek van te worden. 

Tot ik in een opwelling een RTT®️ sessie deed en de shift voelde. Ik was meer thuis, wist waar ik tegenaan liep, dit heelde en ik begon te leven als de persoon waarvan ik altijd had geweten dat ik die kon zijn. De kriebel stopte…

Nu help ik gedreven vrouwen datzelfde te doen: los te komen van wat hen tegenhoudt en de hoogste versie van zichzelf te worden in elk moment en bij elke beslissing. Stop met overdenken, verstoppen, mensen pleasen en zelfsabotage. Begin te leven zonder enige verplichting, te leven exact zoals jij bent en in vrijheid.

Je onderbewustzijn aan boord…

Je moet je onderbewustzijn aan boord hebben voor het succes dat je wilt. Je onderbewustzijn is verantwoordelijk voor 97% van je acties, en toch heb je er weinig tot geen verbinding of communicatielijn mee.
 

Wanneer je doelen stelt – wanneer je belooft dat je elke dag iets gaat posten of dat je je geen zorgen maakt over wat mensen denken of dat je gewoon jezelf gaat zijn – dan praat je tegen je bewuste geest. Hoe je het ook probeert, die 3% van je brein kan je niet verder krijgen. Die andere 97% houdt je nog steeds tegen, houdt je ‘veilig’.

Het vertelt je dingen als:

 • “Natuurlijk, dit werkte voor haar, maar dit werkt niet voor mij. Voor mij is het moeilijker.”
 • “Wil je jezelf echt laten zien en het risico lopen op die oordelen?”
 • “Wees gewoon blij met wat je hebt?”
 • “Niemand zal je zoveel betalen. Je bent niet goed genoeg “
 • “Ik kom nooit verder, ik heb al zoveel geprobeerd”

Klinkt hiervan iets bekend? Ik help je alle verhalen die je in de loop der jaren hebt verzameld en die je bewust of onbewust als waar ziet opnieuw te bedraden en te vervangen door een nieuwe, bekrachtigende realiteit. Een waar je autoriteit hebt, waar jij de vibe bent. Waar je werkelijk in staat bent tot alles wat je wenst. En wanneer je begint te verschijnen vanuit die plaats…

Rapid Transformational Therapy®️

RTT®️is een hybride therapie ontwikkeld door therapeut Marisa Peer. Het biedt ongeëvenaarde resultaten door het beste te combineren van o.a. hypnotherapie, NLP (neuro linguistisch programmeren), CGT (cognitieve gedragstherapie) en psychotherapie.

Met RTT®️creëer je toegang tot je onderbewustzijn om zo de grondoorzaken van je beperkende overtuigingen, patronen en gedrag te identificeren, ontkrachten, transformeren en upgraden.

Door direct met het onderbewustzijn te werken, levert RTT®️ snelle en permanente resultaten.

De meeste issues kunnen in één sessie worden opgelost, alhoewel sommigen meer baat hebben bij 1-2 aanvullende sessies.

Lieve Anne, jouw stem, jouw rust, jouw power. Ik had dit met niemand anders willen doen. RTT is zo’n krachtige manier van kijken naar angsten en klachten. Je hebt een prachtige bijdrage geleverd in het helen van trauma’s uit het verleden. – Evi

Ready?

Ben je er klaar voor om je worstelingen en onzekerheden achter je te laten?
Sta je klaar om je macht en je persoonlijke autonomie terug te nemen?

Hoe werken we samen

Tijdens de sessie (online 2-3 uur) wordt je in een hypnotische toestand (no worries jij blijft in control, ik ben je gids) teruggebracht naar het deel van je onderbewustzijn dat de oorzaak is van je probleem en de daaruit voortvloeiende pijn en frustratie.  Als we eenmaal de bron van het probleem hebben ontdekt, kun je begrijpen waarom het er is en welk doel het dient.  Met dit begrip kunnen we de kracht ervan wegnemen, want begrijpen is vrijheid.  Het probleem wordt tijdens de sessie aangepakt en snel getransformeerd.  

De sessie wordt opgevolgd door dagelijks (gedurende 28 dagen) de 100% persoonlijke opname die ik voor je maak, te luisteren. Dé manier om je mind te herkabelen met je onbeperkte potentieel – precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

De weg naar vrijheid

Boek vandaag je Rapid Transformation Therapy ®️sessie en ontvang:

 • een (1) intake (20 minuten)
 • een (1) Transformatie Sessie (2 uur)
 • een (1) 100% gepersonaliseerde audio
 • een (1) check in (15 min.)
  Je investering is €497 excl. btw.

Met de vrijheid die je verkrijgt, hoef je niet langer gedefinieerd te worden door je verleden, je conditionering en kun je een nieuwe toekomst bouwen met overtuigingen, gewoontes en acties die je dienen en je het geluk, de tevredenheid en het succes brengen dat je verdient!