Soul Mapping Masterclass™

Voor creatievelingen, vrouwelijke leiders en ondernemers

Simpel, impactvol

authentiek

Een 4-delige Masterclass tijdens welke je 2020 mentaal, emotioneel en spiritueel rond maakt en 2021 op een unieke diepgaande en creatieve wijze klaarzet. De intentie: je zelfvertrouwen, je impact en je authentieke route voor 2021 maximaal openen.

Reflecteren op de periode die achter je ligt en je openstellen voor je verlangens kan tegelijkertijd spannend en enthousiasmerend zijn. Het triggert een niveau van openheid en kwetsbaarheid, maar geeft op hetzelfde moment een gevoel van vrijheid, verlangen en een nieuwe energie. Voor jezelf en je omgeving. Omdat reflecteren en vanuit Soul vooruit kijken transformerende manieren zijn die inspireren, geleerde lessen een draai geven en de verandering brengen die je wilt.

De Soul Mapping Masterclass™ helpt je helderheid te brengen in waar je staat, wat 2020 bracht, wie je wilt zijn in 2021 en de roadmap daarheen, naast de realisatie dat je al meer dan genoeg bent, nu.

Dit is voor jou als:

Je bereid bent naar binnen te gaan en te reflecteren

Je ernaar uitkijkt 2020 liefdevol af te ronden, whatever happened

Je er klaar voor bent om in 2021 je volle potentieel in te zetten

Je dit innerlijke potentieel wilt ontgrendelen en bereid bent te luisteren naar je hartsverlangen

Je je verlangen om wilt zetten naar een “kaart” voor 2021

Je bereid bent actie te nemen op je hartsverlangens

Klinkt het bovenstaande

als jou?

Hier is wat je mag verwachten:

 •  inzicht in de reis die je in 2020 hebt afgelegd op relationeel vlak, inclusief je relatie met jezelf, op werk/carriere vlak, op het gebied van waarde en je persoonlijke ontwikkeling
 • innerlijke heling op die punten waar de cirkel nog niet rond is
 • inzicht in je dieperliggende verlangens voor de periode die voor je ligt evenals intenties op de belangrijke gebieden in je leven
 • een roadmap voor 2021 waarin de intenties vorm en plek krijgen
 • inzicht in de sleutel acties om dit te manifesteren

De laatste jaren heb ik vele vrouwen, ondernemers, leiders mogen helpen om op alle niveaus af te ronden, compassie aan te wenden en verlangens om te zetten in ambities en intenties mét bijbehorend plan.

 

In de Soul Mapping Masterclass™ 2021 neem ik je mee op een ontspannen reis in jezelf en naar 2021 toe. Je start op je eigen moment en reist op je eigen tempo.

Ben je er klaar

voor om:

 • Alle open eindjes van 2020 met compassie af te ronden
 • Rustig de feestdagen door te brengen, wetende wat je wilt
 • Een diep vertrouwen te voelen in 2021
 • Je zelfverzekerd en goed te voelen over het jaar dat eraan komt
 • Authentiek en gefocussed 2021 in te stappen
 • Een roadmap voor 2021 te hebben die 100% aansluit op je verlangens

Hoe

werkt het?

Deze unieke Soul Mapping Masterclass™ 2021 is een uitgebalanceerde mix van hoofd en hart, van wetenschap en spiritualiteit om je te helpen je authentieke pad voor 2021 te ontvouwen. Een mix van tools die zowel hart als ratio aanspreken en je ondersteunen te luisteren naar wat werkelijk belangrijk voor je is.

Je start op je eigen moment en reist in je eigen tempo. Doe je graag alle onderdelen op 1 dag? Een optie. Liever in blokken van 1-2 uur? Dit kan ook. Vul het in zoals het jou past. Pure en goed bestede me-time.

 

Na aanschaf heb je direct toegang tot je persoonlijke online omgeving met per onderdeel inspirerende video’s, audio’s, tools, opdrachten en het Soul Mapping Masterclass™ 2021 werkboek evenals een transformerende opname voor de eerste veertien dagen in het nieuwe jaar (die op zichzelf al vijf keer de prijs waard is). 

Je investering

WIL JE VIP GAAN EN EEN UUR 1:1 MENTORING VAN MIJ ERBIJ BOEKEN? Ik heb drie plekken in deze VIP-ronde. €222 (excl. btw)

De normale prijs voor de Soul Mapping Masterclass™ 2021 is €111 (excl. btw).