Team Essential Glow

Unieke, een-op-een mentorsessies die 100% om jou draaien. Eenmalig of meerdere sessies, wat je wilt.

 Als je :

  • Je hulp nodig hebt in het ontdekken welke onderliggende patronen nog steeds een rol spelen in je leven en/of business en hoe ze om te draaien zodat je buitenwereld je innerlijke wereld reflecteert
  • Je regelmatig getriggerd wordt en support wilt in het overzien wat er gebeurt en hoe je dit kunt helen
  • Je voelt dat je ver weg bent van jezelf en terug wilt keren naar je Sacred plek; daar waar alles samenvalt
  • Je herinnering nodig hebt aan je authenticiteit, je veerkracht, je energie en unieke talent

En al het andere dat je hart nodig heeft – deze sessie is voor jou

Hoe ziet een sessie eruit?

Mijn toewijding zit in de empowerment van vrouwen, meisjes en de gemeenschappen achter ons. We hebben individueel en collectief veel te brengen, maar laten regelmatig onze kwaliteiten, ziel en missie liggen om welke reden dan ook. Het verlangen en diepere weten blijven echt. En onze energie is hard nodig.

De manier om je leven vol te leven is die keuze te maken, onszelf te bekrachtigen. Dit hoef je niet alleen te doen. Ik help je terug naar jezelf, naar wat je al weet en kan en dit naar buiten te brengen. Jij bent je eigen medicijn. Je bent ook het voorbeeld voor andere vrouwen en meisjes. We hebben je nodig.

Je bent de enige die de keuze kan maken en de enige die je patronen, gedachten, gedrag, emoties kunt veranderen en je trauma’s kunt helen om weer in harmonie met jezelf te leven. Het is niet per se een makkelijke route. Het vraagt je werkelijk naar jezelf te kijken, je schaduwkanten te zien, voorbij angst te gaan. Maar het is het meest waardevolle pad dat je loopt. Om je eigen kracht weer te voelen en volop te gaan.

Wat we doen in een sessie is naar de kern van je disbalans gaan en je onderbewustzijn. Je deelt met me wat er gaande is en opkomt, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en energetisch als je dit kunt ervaren. Ik verbind de punten aan elkaar en zie als het ware wat het onderliggende patroon, de angst, is. Ik geef je helderheid over patronen, overtuigingen en belemmeringen, we checken waar ze vandaan komen en ik help je om ze te herschrijven. Zodat er kracht op zit, zodat het je dient en je verder komt.

Je bent je eigen verandering die je in de wereld wilt zien, niemand anders kan dit voor je doen of je veranderen. Release, rise, glow. En dan kun je alles creëren wat je wilt.

Mijn unieke manier in deze sessies

Deze sessie vinden online plaats met voor- en nawerk. Wellicht wat ongebruikelijk, voor mij een manier waarop ik goed in mijn energie kan blijven en jou in de jouwe kan helpen en houden. Een online sessie werkt net zo goed, en soms zelfs beter als een live sessie.

Onze stemmen, taal, energie en frequentie zijn op elkaar afgestemd en brengen de intimiteit die nodig is. Tevens is er een kleine afstand die maakt dat je nog beter op jezelf afgestemd kunt zijn in plaats van bezig met wat ik voel, denk, vind, etc. Hiernaast ben je in je eigen ruimte en ruimte om op je eigen tempo te reageren wat heel prettig is als je bijvoorbeeld kwetsbaar zijn moeilijker vindt of het lastig vindt meteen te reageren.

Voor wie?

Deze Sacred Strategy Sessies zijn gereserveerd voor vrouwen omdat ik gericht ben op de empowerment van vrouwen evenals het herstellen van de balans van vrouwelijke en mannelijke energie.

Here to help.

x

Hoe doen we dit samen?

Boek je sessie, ik neem vervolgens contact met je op en we maken een afspraak voor onze sessie overdag of ’s avonds. Vervolgens neem ik je mee in het voorbereiden van de sessie, de sessie zelf. Nadien nemen we vragen door en stuur ik je opdrachten, oefeningen of meditaties indien van toepassing.

All yours

Ik ben er 100% voor jou en voor wat je nodig hebt

#togetherwerise

Let’s keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement